Koud
Oesters Creuses /st (+2.80€ pp)
Halve kreeft (1pp) (Dagprijs)
Soepen
Andalusische roomsoep
Waterkersroomsoep met komkommerblokjes
Pastinaaksoep / Salie
Aspergeroomsoep (half april/mei/begin juni)
Aspergeroomsoep (half april/mei/begin juni)
Pompoenroomsoep met basilicum (oktober tot januari)
Heldere kippensoep "Marmite Henri IV"
Vichissoiseroomsoep (prei/aardappel)
Courgettesoep met kerrie en kokosmelk
Cappucino van paddestoelen
Warme gerechten
Gegrilde koolvisrug/Mousselinesaus of witte-wijnsaus
Vispapillotte/Korma (Indische kerrie)/Preisliertjes
Paella
Zalmfilet/Courgettesliertjes/Emulsie van Parmezaan
Parelhoen/Honingsaus
Speenvarkenboutsneden/Paddestoelensaus
Argentijnse Empanadas (ook vegetarisch mogelijk)
Argentijnse Empanadas (ook vegetarisch mogelijk)
Varkenshaasje/Groenekruidensaus
Kippenbillen "Moroccan Style" / Vadouvansaus
Gemarineerde kipfilet (olijfolie/citroen/look/groene kruiden)
Gemarineerde kipfilet (olijfolie/citroen/look/groene kruiden)
Lamsboutsneden/Dragonsaus
Stoofpotje van varkenswangetjes
Rundsgebraad/Madeirasaus
Nootjes uit de kalfsbout/Limoensaus
Cannelloni met gevogeltegehakt/Ricottakaas/Spinazie/Tomatencoulis
Goudbrasem (Dorade)/Saus van het groen van Paksoi (+1,00€)
Goudbrasem (Dorade)/Saus van het groen van Paksoi (+1,00€)
Scampis/Zachte kerriesaus met appel/Groene selder (+1,50€)
Zeewolf gepaneerd met sesamzaad/Zachte mosterdsaus (+1,50€)
Gegrilde Ombervis/Venkel-dragon/Mousselinesaus (+1,50€)
Kabeljauwrug/Topping van augurk-kappertjes-parmezaan (+1,50€)
Gegrilde halve kreeft met kruidenboter (1pp) (Dagprijs)
Gekonfijte eendenboutjes (+1,50€)
Speenvarkenskoteletjes/Groene pepersaus (+1,00€)
Mechelse koekoek/Agrumsaus (+1,50€)
Mechelse koekoek/Agrumsaus (+1,50€)
Gegrilde rundsribstuk/Béarnaisesaus (+1,50€)
'Iberico' varkenshaasje /Zachte paprikasaus (+1,50€)