De kleurenpracht in de natuur prikkelt onze goesting om ons voor te bereiden op ons volgende herfstweekend op 29, 30 november en 1 december 2019
Hou je mailbox in de gaten want eerstdaags mag je het menu verwachten...
____________________________________________________________________________
We maken je graag eerst warm voor een event dat een week vroeger plaats heeft
Een 2-delige wijndegustatie op zondag 24 november 2019
Een samenwerking met Patrick Jublou
Plaatsen zijn echter beperkt... snel zijn is dus de boodschap
Wat houdt dit event in...
De degustatie op zondag 24 november bestaat ook dit jaar uit twee delen die u naar vrije keuze kan
volgen.
Deel 1 : van
12 u tot 14 u : een uitgelezen privé-degustatie : 8 wijnen - 8 hapjes o.l.v.
Vicky Corbeels, Wine Lady of the Year 2015,
voor een boeiende en professionele uiteenzetting !
Deelname : 40 eur per persoon,
namiddagdegustatie inbegrepen. Inschrijving is enkel geldig door reservatie per mail ( pjublou.cie@skynet.be) en bedrag over te schrijven
op BE29 3630 8122 0564
Panna cotta van geitenkaas / Paprikacoulis – Brut Reserva 18 Rimarts
Gerookte forel / Rode biet / Granny Smith appel - Soave Classico 2018 Brigaldara
Gevogeltepastei / Compote van kweepeer - Vernaccia Riserva I Mocali 2015 Vagnoni
Risotto van kastanjepaddestoelen - Langhe Nebbiolo 2017 Marengo Mauro
Geroosterde butternut / Crème van butternut / Spruitjesblad - Ventoux rouge 2018 Fondrèche
Lauwe mini-muffin met ham / Pistache - Chianti Classico 2015 Isole e Olena
Hertenbout / Knolselderpuree / Wildsaus met cacao – Vacqueyras 2016 La Monardière
Mini-tartelette Citroen / Meringue - Moscato d’Asti 2018 Il Falchetto
Deel 2 : vanaf 13.30 u tem 18.30 u, doorlopende degustatie zonder inschrijving, van betaalbare
feestwijnen, een selectie klassewijnen en voorstelling nieuwe domeinen (Clos du Mont
Olivet/Rhône, Domaine des Schistes/Roussillon) . Deelname : 5 eur.
Topproducenten die zeker aanwezig zullen
zijn :
Brigaldara
(Valpolicella/Amarone), Marengo Mauro (Barolo), Celler Clua (Terra Alta)