Zalen

Berkenhof beschikt over 4 zalen en een wintertuin.

In de blauwe en de groene zaal kunnen telkens feesten worden georganiseerd tot 40 personen, in de wintertuin tot 26 personen, in de gele zaal tot 56 personen en in de grote zaal tot 102 personen(met dansvloer) of tot 124 personen (zonder dansvloer).

Indien we de grote en de gele zaal samen met de wintertuin nemen kunnen feesten plaatsvinden tot 186 personen.
Wij voorzien steeds een aparte zaal (of zalen) voor het aperitief/receptie. Bij goed weer wordt het aperitief of receptie buiten op het terras aan de vijver verzorgd.

Zalen
Blauwe zaal

Blauwe zaal

Deze zaal, met unieke blauwe kleur en orangerie-stijl, kan gereserveerd worden voor feesten tot 36 personen
of voor meetings tot 20 personen in U-vorm en 50 personen in theaterstijl. Heeft een apart terras.

Samen met de groene zaal wordt de blauwe gebruikt als receptiezaal tot 150 personen (voor feesten met meer dan 100 gasten).

Groene zaal

Deze zaal, met warme groene kleur en huiselijk karakter, kan gereserveerd worden voor feesten tot 40 personen.
Bij meetings tot 20 personen wordt deze zaal voorbehouden voor de lunch en drankenbuffet.

Samen met de blauwe zaal wordt de groene gebruikt als receptiezaal (voor feesten met meer dan 100 gasten)

Groene zaal
Gele zaal

Gele zaal

Deze zaal, met gezellige aarde-gele kleur, kan gereserveerd worden voor feesten tot 56 personen of voor meetings tot 22 personen in U-vorm en 70 personen in theaterstijl.

Bij de gele zaal hoort, aanpalend, de wintertuin dewelke dienst doet als receptiezone bij feesten of als drankenbuffetzone bij meetings.

Bij feesten tot 102 personen wordt de gele zaal, samen met de wintertuin, gebruikt als receptiezaal.

Wintertuin

Deze ruimte, een orangerie in terracottakleur met groen/grijze hoge raamdeuren, heeft een prachtig uitzicht op het park en vijver, kan gereserveerd worden voor feesten tot 26 personen, of wordt gebruikt als receptieruimte bij feesten of buffetzone bij feesten tot 158 personen, alsook drankenbuffetzone bij meetings.

Wintertuin
Grote zaal

Grote zaal

Deze zaal, in okerkleur, kan gereserveerd worden voor feesten tot 102 personen met dansvloer of 120 zonder dansvloer. Voor meetings kan je hier terecht tot 45 personen in U-vorm en schoolstijl of tot 130 personen in theaterstijl.

De grote zaal is tevens de danszaal en is standaard voorzien van een professioneel muziekinstallatie en belichting (alle details te vinden onderaan bij “feesten - algemene kost”).

De grote zaal + gele zaal biedt plaats tot 158 personen - met de wintertuin erbij kunnen we 184 personen plaatsen.